Butoaie din lemn salcam – Butoaie din lemn stejar

Comuna Cosesti

Arges, Romania

08:00 - 19:00

Luni-Sambata

butoaie lemn stejar Dambovita

butoaie lemn stejar Dambovita

» butoaie lemn stejar Dambovita salcam si butoaie lemn stejar Dambovita

“La Juganaru” confectioneaza butoaie lemn stejar Dambovita salcam pentru depozitarea vinului sau a tuicii, traditia dogaritului fiind una veche in satul nostru, transmisa din generatie in generatie. Iar noi, la atelierul nostru, ducem mai departe traditia mestesugului pentru butoaie lemn stejar Dambovita.

Lucram in mare parte cu mana, cu unelte traditionale, pastrand parfumul si povestea unor vremuri in care mestesugul era izvor de bucurie, confectionand astfel butoaie lemn stejar Dambovita salcam sau butoaie lemn stejar Dambovita de inalta calitate.

» Pe langa butoaie lemn stejar Dambovita salcam si va oferim

butoaie lemn stejar Dambovita

  • butoaie lemn stejar Dambovita si salcam pentru vin
  • butoaie lemn stejar Dambovita si dud pentru tuica
  • cazi pentru prune si varza, din si rasinoase
  • putini, galeti, ciubarase pentru oierit din rasinoase
  • ciubare pentru flori si galeti pentru fantani, din si fag
  • ciubare de sauna si cazi de baie
  • mobilier din butoaie
  • mobilier rustic
  • butoaie lemn stejar Dambovita 10-1000 L

» butoaie lemn stejar Dambovita si butoaie lemn stejar Dambovita salcam de inalta calitate

Prin experienta acumulata in realizarea produselor de tip butoaie lemn stejar Dambovita cat si a altor produse din aceeasi gama dar si prin parcursul relatiilor cu clientii nostri, am demonstrat nu numai ca stim sa facem afaceri, ci si ca reprezentam un partener de incredere pentru companiile din Romania ce apeleaza la serviciile noastre de realizare butoaie lemn stejar Dambovita.

Pentru a ne mentine in topul furnizorilor de produse de profil din industrie, ne propunem obiective importante care nu pot fi atinse decat prin munca sustinuta a intregii echipe. Dorinta permanenta de inovatie, investitiile in tehnologiile de ultima ora si respingerea oricarui compromis in ceea ce priveste calitatea ne permit sa va oferim cele mai bune servicii si produse.

Portofoliul nostru de butoaie lemn stejar Dambovita cea mai importanta carte de vizita

Portofoliul nostru de lucrari, prezent pe website, este cea mai importanta carte de vizita. Increderea acordata de dumneavoastra ne da forta necesara pentru a continua si pentru a ne mentine pozitia pe piata. De aceea, va asiguram ca vom respecta in continuare aceleasi standarde ridicate in realizarea de butoaie lemn stejar Dambovita de calitate si etica profesionala.

APEL TELEFONIC
TRIMITE MESAJ
Online
Buna,
Suntem aici pentru a iti oferi cele mai bune informatii despre serviciile LA JUGANARU. Cum te putem ajuta?