Butoaie din lemn salcam – Butoaie din lemn stejar

Comuna Cosesti

Arges, Romania

08:00 - 19:00

Luni-Sambata

Butoaie lemn salcam

Butoaie lemn salcam

» Butoaie lemn salcam salcam si Butoaie lemn salcam stejar

“La Juganaru” confectioneaza Butoaie lemn salcam stejar salcam pentru depozitarea vinului sau a tuicii, traditia dogaritului fiind una veche in satul nostru, transmisa din generatie in generatie. Iar noi, la atelierul nostru, ducem mai departe traditia mestesugului pentru Butoaie lemn salcam.

Lucram in mare parte cu mana, cu unelte traditionale, pastrand parfumul si povestea unor vremuri in care mestesugul era izvor de bucurie, confectionand astfel Butoaie lemn salcam salcam sau Butoaie lemn salcam stejar de inalta calitate.

» Pe langa Butoaie lemn salcam salcam si stejar va oferim

Butoaie lemn salcam

  • Butoaie lemn salcam stejar si salcam pentru vin
  • Butoaie lemn salcam stejar si dud pentru tuica
  • cazi pentru prune si varza, din stejar si rasinoase
  • putini, galeti, ciubarase pentru oierit din rasinoase
  • ciubare pentru flori si galeti pentru fantani, din stejar si fag
  • ciubare de sauna si cazi de baie
  • mobilier din butoaie
  • mobilier rustic
  • Butoaie lemn salcam 10-1000 L

» Butoaie lemn salcam stejar si Butoaie lemn salcam salcam de inalta calitate

Prin experienta acumulata in realizarea produselor de tip Butoaie lemn salcam cat si a altor produse din aceeasi gama dar si prin parcursul relatiilor cu clientii nostri, am demonstrat nu numai ca stim sa facem afaceri, ci si ca reprezentam un partener de incredere pentru companiile din Romania ce apeleaza la serviciile noastre de realizare Butoaie lemn salcam.

Pentru a ne mentine in topul furnizorilor de produse de profil din industrie, ne propunem obiective importante care nu pot fi atinse decat prin munca sustinuta a intregii echipe. Dorinta permanenta de inovatie, investitiile in tehnologiile de ultima ora si respingerea oricarui compromis in ceea ce priveste calitatea ne permit sa va oferim cele mai bune servicii si produse.

Portofoliul nostru de Butoaie lemn salcam cea mai importanta carte de vizita

Portofoliul nostru de lucrari, prezent pe website, este cea mai importanta carte de vizita. Increderea acordata de dumneavoastra ne da forta necesara pentru a continua si pentru a ne mentine pozitia pe piata. De aceea, va asiguram ca vom respecta in continuare aceleasi standarde ridicate in realizarea de Butoaie lemn salcam de calitate si etica profesionala.

APEL TELEFONIC
TRIMITE MESAJ
Online
Buna,
Suntem aici pentru a iti oferi cele mai bune informatii despre serviciile LA JUGANARU. Cum te putem ajuta?