Butoaie din lemn salcam – Butoaie din lemn stejar

Comuna Cosesti

Arges, Romania

08:00 - 19:00

Luni-Sambata

butoaie din lemn Targu Mures

butoaie din lemn Targu Mures

» butoaie din lemn Targu Mures salcam si butoaie din lemn Targu Mures

“La Juganaru” confectioneaza butoaie din lemn Targu Mures salcam pentru depozitarea vinului sau a tuicii, traditia dogaritului fiind una veche in satul nostru, transmisa din generatie in generatie. Iar noi, la atelierul nostru, ducem mai departe traditia mestesugului pentru butoaie din lemn Targu Mures.

Lucram in mare parte cu mana, cu unelte traditionale, pastrand parfumul si povestea unor vremuri in care mestesugul era izvor de bucurie, confectionand astfel butoaie din lemn Targu Mures salcam sau butoaie din lemn Targu Mures de inalta calitate.

» Pe langa butoaie din lemn Targu Mures salcam si va oferim

butoaie din lemn Targu Mures

  • butoaie din lemn Targu Mures si salcam pentru vin
  • butoaie din lemn Targu Mures si dud pentru tuica
  • cazi pentru prune si varza, din si rasinoase
  • putini, galeti, ciubarase pentru oierit din rasinoase
  • ciubare pentru flori si galeti pentru fantani, din si fag
  • ciubare de sauna si cazi de baie
  • mobilier din butoaie
  • mobilier rustic
  • butoaie din lemn Targu Mures 10-1000 L

» butoaie din lemn Targu Mures si butoaie din lemn Targu Mures salcam de inalta calitate

Prin experienta acumulata in realizarea produselor de tip butoaie din lemn Targu Mures cat si a altor produse din aceeasi gama dar si prin parcursul relatiilor cu clientii nostri, am demonstrat nu numai ca stim sa facem afaceri, ci si ca reprezentam un partener de incredere pentru companiile din Romania ce apeleaza la serviciile noastre de realizare butoaie din lemn Targu Mures.

Pentru a ne mentine in topul furnizorilor de produse de profil din industrie, ne propunem obiective importante care nu pot fi atinse decat prin munca sustinuta a intregii echipe. Dorinta permanenta de inovatie, investitiile in tehnologiile de ultima ora si respingerea oricarui compromis in ceea ce priveste calitatea ne permit sa va oferim cele mai bune servicii si produse.

Portofoliul nostru de butoaie din lemn Targu Mures cea mai importanta carte de vizita

Portofoliul nostru de lucrari, prezent pe website, este cea mai importanta carte de vizita. Increderea acordata de dumneavoastra ne da forta necesara pentru a continua si pentru a ne mentine pozitia pe piata. De aceea, va asiguram ca vom respecta in continuare aceleasi standarde ridicate in realizarea de butoaie din lemn Targu Mures de calitate si etica profesionala.

APEL TELEFONIC
TRIMITE MESAJ
Online
Buna,
Suntem aici pentru a iti oferi cele mai bune informatii despre serviciile LA JUGANARU. Cum te putem ajuta?